Watch the new Puunhalaaja video for ‘Vanha kettu’ – new album Kari out March 16th.

Puunhalaaja announce their second album Kari – share very intimate video

​Puunhalaaja release their second full length album Kari on the 16th March 2018 via Soliti. The album will be available on CD and digitally.

In late 2017 we gave you the first taste from Kari in the form of ‘Valoa kohti?’, a track that was released on the darkest day of last year. New single ‘Vanha kettu’ throws a different light on Kari‘s grooves, while the video, filmed by Puunhalaaja guitarist Mikko Sulonen, gives us closeness and intimacy.

Watch ‘Vanha kettu’

Puunhalaaja tell us “If ‘Valoa kohti?’ represents light, then ‘Vanha kettu’ is more about darkness”

You can listen/download ‘Vanha kettu’ from the following select outlets

Listen to ‘Valoa kohti?’ 

Photo by Puunhalaaja

Puunhalaaja play their album release show at Putte’s, Helsinki on Friday 16th March.

Puunhalaaja is a Helsinki based band formed in 2015. Since the release of the self-titled​ debut​ album ‘Puunhalaaja’, the band has expanded from a one man​ affair​ into a four piece band. Aiding and abetting Sebastian Forss (guitar, vocals) are Aleksi Peltonen (bass), Mikko Sulonen (guitar), and Olli Juvonen (drums).

Puunhalaaja : Kari (Soliti 066) Release date : 16.03.2018

Kari by Roope Alho

1 Sietämätön keveys
2 Vanha kettu
3 Ken uniinsa uskoo se varjoaan pelkää
4 Tikkaa ja haukea
5 Kari
6 Valoa kohti?
7 Idän ja lännen ladut
8 Päätön (kukko)
9 Elina, elämä vie…
10 Cannesissa (F = m a, osa 2)
 

Puunhalaaja on helsinkiläinen vuonna 2015 perustettu bändi. Kari on Puunhalaajan ensimmäinen tai toinen levy. Toisin kuin olohuoneessa teekupin äärellä syntynyt nimetön edeltäjänsä, Kari on treenikämpällä muotoutunut bändilevy. Ennen kariutumista se kulki mm. seuraavilla työnimillä: Suomalainen aurinko, Kaikki on ikuisesti täydellistä, Heikko mutta pehmeä, Helsingin PH vs. Trauman Lukko, Robotin rakkaudella, Vaikea vaikea toinen, Homeeiset hymnit.

Biisien pohjat taltioitiin kaksissa sessioissa Herttoniemen treeniksellä. Helmikuussa 2017 Kia-Sofia Ryhänen äänitti kappaleet 1, 3, 4, 5, 7 ja 8. Loput tallennettiin omatoimisesti kesällä Kiaa matkien. Philip Granqvist masteroi. Roope Alho teki kannet. Bassossa Aleksi Peltonen, kitarassa Mikko Sulonen, rummuissa Olli Juvonen, kitarassa ja laulussa Sebastian Forss. Niko Rusaselle kiitos miksauksen kommentoinnista.

Wikipedian mukaan Kari on Suomessa karjalainen lyhennelmä kreikkalaisesta nimestä Makarios, joka merkitsee autuasta ja onnellista.

Puunhalaaja socials: